La vida del kombutxa, en un time lapse al·lucinant!

Te infusionat (en el nostre cas, verd, ecològic i deliciós), al que li afegim sucre (també ecològic) i una esplèndida colònia de bacteris i llevats. Tot plegat, si té pau, tranquil·litat i temps, fermenta. A la segona fermentació hi afegim gustos, de fruita habitualment, per conferir-li aquell sabor tan característic al que nosaltres en som rotundament addictes. Bàsicament aquesta és la fórmula per fer el nostre kombutxa. No és gens complicada, però cal controlar el procés perquè no descarrili. Fer kombucha a casa no és extraordinàriament complicat, però porta una mica de feina. Nosaltres, us donem l’oportunitat de poder comprar-lo fet. Només haureu de posar-lo ben fresquet a la nevera, servir-vos-el al vostre got o copa preferits i gaudir-lo a l’hora del dia que més us convingui. Sense oblidar-vos abans de brindar per la vostra salut, sobretot la intestinal.

Voleu veure un time lapse que ensenya, pas per pas, què passa durant tot el procés? Doncs, a falta de tenir el de Mūn Ferments, n’hem trobat un de molt interessant per internet.

Salut i kombutxa!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *