Tens ressaca? Prova de prendre kombutxa!

Són molts els estudis científics que parlen dels beneficis del consum de kombutxa. Alguns, els hem recollit a la nostra web, a l’apartat que hi tenim dedicat i que, poc a poc, ens agradaria anar ampliant. Un dels efectes positius que citen els autors d’aquests treballs d’investigació, és que aquest te ajuda a la detoxificació de la sang i a l’activació de la funció del fetge. És per això que el kombutxa pot ser efectiu quan feu àpats copiosos -amb alguna que altra copa- o quan el vostre cos té dificultats mèdiques per a fer aquesta tasca.

És una de les coses que explica l’article que avui publica La Vanguardia digital sobre el nostre projecte, Mūn Ferments, i el nostre primer fermentat, el kombutxa. És la segona entrevista que ens publiquen en dos dies i només podem dir que estem molt contents que pugueu anar coneixent la feina que portem fent des de fa més d’un any per fer arribar a totes les cases aquest beuratge mil·lenari que nosaltres, a més de fer-lo saludable, també hem pretès que fos bo pel paladar i agradés a tothom.

Us convidem a llegir el reportatge. I a tastar el nostre kombutxa, és clar. Ja el podeu trobar a la nostra botiga on-line i, tan aviat com sigui possible, a les botigues.

Per cert, les fotos que acompanyen aquesta entrada són de l’Agnès Llorenç /La Vanguardia.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *