Una empenta per a Mūn: seleccionats pel Pla Embarca!

A Mūn Ferments estem d’enhorabona. No només traurem el nostre primer producte en breu al mercat: el kombutxa, sinó que hem estat una de les 11 empreses seleccionades per participar a l’edició d’enguany del Pla Embarca de l’acceleradora Start Up Catalonia d’Acció, de la Generalitat de Catalunya.

I direu, què té de bo aquesta notícia? Doncs, a banda de satisfer-nos moltíssim que hagin triat el nostre projecte entre tots els que s’hi presentaven -una trentena en total-, comptarem amb un suport inesperat en el nostre camí que tot just ara s’inicia.

I és que aquest pla està destinat a empreses que es troben en la seva fase inicial i necessiten accelerar les vendes, reafirmar o repensar la seva estratègia, redefinir els seus equips i establir objectius internacionals, entre d’altres. Just el que ens feia falta! Tenim feina, però també tindrem a bons assessors per ajudar-nos a fer-la encara més ben feta.

Avui, doncs, toca fer una mica d’autobombo, ja ho veieu. Us adjuntem la nota de premsa que han enviat des de Redessa, on es fan les sessions, per si voleu fer-li un cop d’ull.

NdP-13-empreses-participen-al-Pla-Embarca.pdf

Salut i kombutxa!

 

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] productes fermentats que ajudin a millorar la salut dels qui es decideixin a consumir-los. La Generalitat de Catalunya ens va escollir, dins el seu programa Embarca, com a una empresa a qui potenciar. La Vanguardia ens ha dedicat un petit espai dins la seva […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *