Qui som Mūn Ferments


M
ūn Ferments neix arran del nostre interès per millorar la salut dels de casa nostra i la voluntat d’ajudar-vos a aconseguir que la vostra també sigui de 10. I és que, tossuts i culs inquiets com som i convençuts que som el que mengem, no ens rendim per trobar les solucions més adients que ens permetin a tots llevar-nos al matí amb ganes i energia per canviar el món.

Després d’una llarga i intensa etapa d’investigació i recerca, i assessorats pels millors professionals mèdics i científics, traiem al mercat el primer te kombucha fet a Catalunya, amb productes ecològics i elaboració artesanal recolzada en les possibilitats que ofereix la tecnologia per obtenir els millors resultats. Amb això, hem aconseguit una beguda viva i saludable que té efectes positius sobre la salut, segons apunten els estudis científics publicats. El kombutxa obre el camí d’una gamma de productes que hem començat a desenvolupar i que, gradualment, tenim l’objectiu que arribin al mercat.

Mūn Ferments som un petit equip amb moltes ganes de fer coses!

Jordi Dalmau. Soci fundador. Enginyer mecànic i en organització. Pateix síndrome de Gilbert, una circumstància que l’ha portat a treballar intensament en la seva alimentació per adaptar-la a les seves necessitats. Després d’anys endinsant-se en el món de fer pa amb massa mare i també experimentant amb la cuina a baixa temperatura, decideix capbussar-se en el món dels fermentats i descobreix les infinites possibilitats dels probiòtics. Amb les propietats del kombucha, ha aconseguit tenir sota control els efectes de la seva síndrome i rebaixar els nivells de colesterol que, durant tant temps l’han preocupat.

Toni Sánchez-Ortiz. Soci fundador. És químic i enòleg. Actualment, fa vins i olis biodinàmics. Ha participat en diferents projectes a Nova Zelanda, Califòrnia i diferents regions víticoles de la Península. Està acabant el doctorat en canvi climàtic i col·labora com a professor al Curs de Sommeliers a la URV. És autor de diferents articles sobre viticultura, presentats en diverses publicacions científiques.

Mercè Pérez. Sòcia fundadora. Periodista. Després de tocar mil tecles, va decidir centrar els seus esforços en treballar per a la seva passió: el menjar saludable de la seva família. Mare de dos nens, un d’ells multial·lèrgic, ha hagut de canviar els seus hàbits alimentaris per fer front a les noves circumstàncies. Investigant per necessitat i empesa pel seu esperit de recerca, s’ha endinsat en el món de l’alimentació saludable, lliure de tòxics i sense emmascaraments. Ella és qui posa paraules a la feina feta per Mūn Ferments.