La Núria Roura no necessita moltes presentacions. Segur que el seu nom us sona. A part de ser fundadora i directora de l’escola d’alimentació SEN, és autora del llibre “Detox SEN, para estar sanos por dentro y bellos por fuera” i conferenciant. La seva especialitat és l’alimentació saludable, energètica i nutritiva. La Núria ha organitzat uns retirs que pretenen ajudar als seus assistents a trobar la manera de depurar i sanar el seu cos, físic, mental, emocional i espiritual, transformar la seva relació amb el menjar des de la por fins l’amor, de la culpa a l’agraïment i aillar els pensaments negatius i tòxics. Es tracta, doncs, de fer un canvi d’hàbits, pensaments i paradigma espiritual profund i progressiu a través de l’autoconeixement, que portin a l’autoacceptació. Tot plegat en un fantàstic paratge a la comarca d’Osona, a la masia de Can Cadet, molt aprop de Vic.

Organitzant-ho tot plegat, la Núria es va posar en contacte amb nosaltres després de conèixer-nos personalment al Cómo Como Festival. Us confessem que va ser gaire difícil posar-nos d’acord i Mūn Kombutxa serà present en aquesta proposta ultrasaludable! Els assistents podran comprovar els efectes positius a la seva salut que els pot aportar el nostre te fermentat. Hem apostat per fer costat a la iniciativa i allà serem perquè puguin gaudir de les dues varietats que hem tret al mercat.

La Núria Roura parla de Mūn Kombutxa i la seva presència als retirs que ha organitzat, en aquest vídeo:

El primer dels retirs està previst realitzar-los entre el 26 de setembre i l’1 d’octubre. Sentim anunciar-vos que les places per aquesta sessió ja estan complertes. Tanmateix, la bona notícia és que n’hi ha un altre previst a finals d’any. Per més informació sobre els retirs, no dubteu a posar-vos en contacte amb l’equip de la Núria Roura.

Salut i kombutxa!