El kombutxa, un substitut ideal dels refrescos

Fresquet, amb bombolles, amb un punt original de gust, entre dolç i lleugerament avinagrat… El kombutxa comença a ser la beguda preferida de molts. Un estudi publicat recentment per la prestigiosa agència d’investigació de mercats Mintel, apunta que el 51% dels adults americans d’entre 25 i 34 anys en prenen regularment i que el seu consum és una tendència a l’alça.

I és que aquest beuratge fermentat, amb una llarguíssima tradició al darrere, està aconseguint fer-se un lloc al paladar dels que busquen una opció més saludable que els refrescos ensucrats a l’hora de fer l’aperitiu, per exemple. El sucre, que s’afegeix al te després d’infusionar-lo, pràcticament desapareix durant el procés de fermentació. Gairebé no duu teïna i l’alcohol que contè, menys d’un 1%, és molt similar al que duen els sucs de fruita envasats. A tot plegat, s’hi sumen els efectes sobre la salut que té el seu consum, segons apunten investigacions publicades a prestigioses revistes científiques.

Si en voleu saber més coses, no dubteu a fer un cop d’ull a aquest interessant article que explica justament aquest auge de la beguda. Avui, toca parlar de números, ja ho veieu!

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] hem reiterpretat aquest te, amb orígens mil·lenaris, per convertir-lo en una beguda saludable, molt refrescant, amb bombolles i sense sucre ni alcohol. Si no l’heu provat encara, no dubteu a fer-ho. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *