Kombutxa, el te probiòtic de segell català

Fa uns sis mesos que Mūn Ferments vam sortir a la llum pública després de més d’un any i mig treballant en el projecte kombutxa. Volíem treure al mercat el primer kombutxa elaborat íntegrament en territori català, amb aigua del Pirineu de Lleida i amb ingredients 100% ecològics. Un te amb orígens mil·lenaris i amb incomptables beneficis per a la salut que ningú altre produeix i comercialitza al nostre territori.

En aquest camí, curt però intens, hem continuat treballant amb molta intensitat. I continuem fent-ho, és clar, per créixer i adaptar-nos a la demanda. Hem tirat endavant una empresa totalment nova que té com a finalitat introduir al mercat productes fermentats que ajudin a millorar la salut dels qui es decideixin a consumir-los. La Generalitat de Catalunya ens va escollir, dins el seu programa Embarca, com a una empresa a qui potenciar. La Vanguardia ens ha dedicat un petit espai dins la seva secció Innovadors / Catalunya Emprèn. I ho ha fet amb una entrevista que us convidem a llegir, on es desvetllen alguns dels detalls de la nostra vida i s’apunten algunes de les nostres perspectives de futur.

El trobareu a aquest enllaç.

Gràcies per seguir-nos i ajudar-nos a créixer.

Salut i kombutxa!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *