El kombutxa, molt més que una beguda de moda

Ens hem topat amb aquest article publicat fa uns mesos al diari El País, on es parla del kombucha. “Hay una bebida en los refrigeradores californianos que la mayoría de los españoles no sabría reconocer”, assegura l’autora del text. “Es popular, es adictiva y, para variar, es increíblemente sana”, continua. “Este milagroso refrigerio de moda se llama kombucha. Puede verse en las manos de ejecutivos de Hollywood, en las toallas de la paya de Malibú o en el carro de la compra de cualquier hijo de vecino del barrio de Silverlake. La clave de su peculiar sabor y sus beneficiosos poderes se deben a una colonia simbiótica de bacterias y levaduras llamada scoby. Es básicamente té fermentado, por eso tiene burbujas y es rico en probióticos.” Podeu llegir-lo tot sencer, a aquest enllaç que està inclòs al recull que anem fent a la nostra web dels articles que surten publicats sobre aquest beuratge amb una història mil·lenària.

Recordeu, el nostre kombutxa, Mūn, és un producte 100% artesanal, fet amb aigua el Pirineu de Lleida i amb productes ecològics. El podeu adquirir a la nostra botiga online o als més de 40 establiments físics que en disposen.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *