El kombutxa, clau per a millorar la immunitat

L’intestí, el segon cervell, és responsable de la fabricació del 80% del sistema immune. És per això que val més tenir-ne cura. El que mengem és d’allò més important. Nodrir-nos amb aliments que ens dóna la natura, vegetals de tots colors i també bolets és una manera de contribuir decisivament a la nostra salut. Si a tots aquests hi afegim el consum de fermentats, els beneficis seran més que evidents. El te kombutxa pot ser un gran aliat. Aquesta beguda, d’orígens mil·lenaris, és una de les apostes que el Psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer inclou en la seva dieta. Un sistema intestinal fort, i per tant una immunitat forta, farà que els encostipats passin de llarg. Ho explica, en aquesta entrevista publicada al Diari Ara, que us convidem a llegir.

Si encara no has provat el kombutxa, ara, amb el canvi d’estació, és una bona oportunitat per fer-ho. En dejú, amb l’esmorzar, amb els principals àpats, substituïnt el cafè de mitja tarda, abans d’anar a dormir… Sol o combinat, amb sucs o sucs verds. Descobreix quan et va millor prendre la teva dosi -amb 100ml al dia en tindràs prou- i fes que el kombutxa t’acompanyi en el teu dia a dia.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *