El kombutxa arriba també a la cuina d’alta volada

Els fermentats no són una invenció actual. Fa moltíssims anys -segles- que la humanitat en fabrica i en consumeix. Nosaltres no hem inventat el kombutxa. Nosaltres l’hem reinterpretat per fer arribar a tothom la millor versió d’un producte que, segons la nostra pròpia experiència, millora notablement la salut. Hem fet un equip que faci possible que Mūn Kombutxa no traeixi als nostres principis: fem exactament el kombutxa que ens agradaria comprar a la botiga i beure posteriorment, és clar.

El cas és que els fermentats estan de moda. I ens n’alegrem moltíssim. Cada vegada són més les persones que decideixen incorporar-ne de nous a la seva dieta habitual, més enllà del iogurt, per entendre’ns. I també cada vegada són més els que es dediquen a la cuina i decideixen afegir-los a les seves creacions per potenciar-ne les propietats. En voleu saber més coses? En parla el blogger d’El País, José Carlos Capel en aquesta interessant entrada al seu blog Gastronotas de Capel.

Que no pots resistir-te a provar el nostre kombutxa artesanal i a incloure’l també als teus plats perquè siguin encara més deliciosament saludables? Doncs, fes un cop d’ull a la nostra botiga online o a l’apartat on recollim les botigues on pots comprar-ne! Salut i kombutxa!

Les precioses fotos que il·lustren aquesta entrada les va prendre l’Alba Rodríguez al decurs del Mercat de Santa Teca.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *