Desintoxica, millora la digestió, combat la ressaca i millora la immunitat? El kombutxa!

“Entre sus virtudes, adelgaza, desintoxica, mejora la digestión, combate la resaca, mejora tu sistema inmune…Es rico en vitaminas, enzimas, ácidos orgánicos esenciales, minerales, hierro, levaduras y polisacáridos además del 0,5 por ciento de alcohol.” Aquestes són algunes de les virtuts que té el te fermentat, la “nova beguda de moda”, el te kombutxa.

Així ho resumeix i ho explica de manera molt planera aquest article de divulgació que publica la revista de moda Telva. Entre d’altres, l’autora parla amb especialistes en salut que en recomanen el seu consum. L’article explica com fer-ne a casa i recomana Mūn Kombutxa, que podeu trobar al mercat amb dos gustos: poma-gingebre i magrana-hibiscus. I és que, amb la voluntat de millorar la nostra salut i ajudar-vos a millorar la vostra, hem reiterpretat aquest te, amb orígens mil·lenaris, per convertir-lo en una beguda saludable, molt refrescant, amb bombolles i sense sucre ni alcohol. Si no l’heu provat encara, no dubteu a fer-ho. Enganxa!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *