Cada ampolla de Mūn Kombutxa és única i irrepetible

Raw. Sense pasteuritzar, amb carbonatació natural, sense additius ni conservants. Mūn Kombutxa és una beguda probiòtica, viva, feta a partir de te verd que sotmetem a un procés perquè fermenti i que fabriquem amb molta cura, fent cada ampolla de manera artesanal. És per això que ens és impossible fer-la sempre exactament igual i cada lot és una mica diferent.

I és que Mūn Kombutxa no és com un refresc que es fa a partir d’una recepta i que sempre queda amb les mateixes característiques. Molts factors, incloent la temperatura ambiental, les concentracions de sucre en la fruita, i la diversitat del cultiu, fan que hàgim d’ajustar els nostres processos de producció per assegurar un producte relativament semblant en cada partida. Tot i això, és lògic que cada lot sigui únic en termes de carbonatació, sabor i dolçor, entre d’altres.

Contínuament estem perfeccionant el nostre procés de producció per aconseguir el millor kombucha! T’apuntes a la #kombuchamania de #mūn? Si busques aconseguir millorar la teva salut, estem segurs que no te’n penediràs. En molt pocs dies, en venda online i a la teva botiga preferida.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *